Здравейте, Казвам се Станислав Колев. От Варна съм и се занимавам с фотография повече от 15 години.

Всичко започна, когато купих първия си цифров фотоапарат. Отначало като хоби, самоук. През 2013 хобито ми се превърна в професия – клубна фотография за различни заведения във Варна, заедно с отразяването на редица спортни, културни, лични и корпоративни събития.

Постепенно никът г-н Стан‘слави стана по-популярен от Станислав Колев. За последните 5 години фотографията ми помогна да науча повече за себе си, повече за умението да комуникираш, повече за това как да бъда част от хората и събитието което заснемам.

Предизвикателството винаги е било и ще бъде да уловя най-истинските моменти, тези които остават ярък спомен от всяко мероприятие, сватба, кръщене, абитуриентски бал, индивидуална фотосесия или рожден ден.

Старая се да предвидя точно тези моменти, за да е максимално удоволствието от всяка сесия – както за мен, така и за всеки пред обектива.

Вярвам, че фотографията, освен игра със светлината, е и улавяне на точния момент. Момент, в който човек изразява емоция – радост, удовлетворение, понякога тъга…, но остава спомен – завинаги!